Begeleiding

In deze moeilijke tijd zult u verschillende keuzes moeten maken. Vaak is er onwetendheid wat er wel / niet mogelijk is. Hierin kunnen wij u bijstaan en met onze ervaring en kennis krijgt u een helder beeld wat er past binnen uw budget.

Kosten

Wij rekenen een vast aannametarief voor onze persoonlijke begeleiding. Bij hele uitgebreide uitvaarten waar meer maatwerk aan te pas komt wordt er een vast uurtarief gerekend voor alle extra uren. Daar bovenop komen de kosten van de diensten en producten die u afneemt. Facturen van derden rekenen wij zonder toeslag één op één aan u door. Zo krijgt u van ons een inzichtelijke en transparante begroting. Wij zijn onafhankelijk en werken met diverse leveranciers.

Verzekering

U bent niet verplicht de begrafenis of crematie door een verzekeraar te laten verzorgen. Zowel bij een kapitaal als natura verzekering bent u vrij om een andere uitvaartonderneming te kiezen dan die op de uitvaartpolis staat vermeld. Wij kunnen voor u contact opnemen met uw verzekeringsmaatschappij en de afwikkeling van het uitbetalen van de polis met hun bespreken.

Voorbespreking

De regie houden over uw eigen uitvaart? Het kan zowel u als uw nabestaanden rust geven om uw uitvaartwensen van te voren vast te leggen. Geheel vrijblijvend en kosteloos kunnen wij u tijdens een voorbespreking advies geven en samen met u inzichtelijk maken wat uw persoonlijke wensen zijn omtrent de uitvaart. Dit geeft zeker voor de nabestaanden duidelijkheid zodat zij weten dat de uitvaart verloopt zoals u het in gedachten had.