Mogelijkheden

Wij bieden u diverse mogelijkheden waar u gebruik van kunt maken. Er zijn meerdere leveranciers waar wij mee samenwerken maar niet gebonden aan zijn. Mocht u zelf al precies weten wat u wilt dan helpen wij u graag met de uitvoering daarvan. 

Thuisopbaring


Kiest u voor een thuisopbaring dan kan dat veel steun geven bij het rouwproces. Wij van Elegance uitvaart kunnen de ruimte naar uw wens stylen zodat het voor u een mooie plek wordt om in alle rust afscheid te kunnen nemen. Het biedt dan ook de mogelijkheid om de condoleance bij u thuis te houden.

Styling van de kist


De uitvaartkist kan naar speciale wens gestyled en bekleed worden. Er is veel mogelijk en wij helpen u graag met het uitwerken van uw wensen.

Vervoer


Voor het rouwvervoer zijn er diverse mogelijkheden waaruit gekozen kan worden. Te denken valt aan; rouw & volgauto, de rouwbus, de koets met paarden, de boot, de bakfiets, de hummer. Een leverancier voor rouwauto's beschikt sinds kort over een uiterst stijlvolle Jaquar Daimler Hearse uit 1985. Deze engelse rouwauto heeft meegereden als bloemenauto in de stoet van Princess Diana.

Bloemen


Wij werken met diverse bloemisten samen en kunnen ook speciale bloemstukken laten maken. In ons fotoalbum vindt u diverse voorbeelden maar in overleg met de betreffende bloemist kunt u zelf aangeven wat de wensen zijn.

Muziek/foto's


Wij kunnen desgewenst de muziekkeuze voor u op een usb zetten zodat u daar geen omkijken naar heeft. Het is ook mogelijk dat wij een slideshow maken van foto’s zodat er tijdens de uitvaart dierbare herinneringen gedeeld kunnen worden. 

Beeldopname


U kunt de uitvaart vast laten leggen met foto’s en een filmopname zodat u tastbare herinneringen heeft. Wij werken samen met fotografen die daar ervaring mee hebben en kunnen u één op één met deze fotografen in contact brengen.

Catering


Wellicht vind u het fijn om na afloop nog even samen te zijn met familie en vrienden in huiselijke kring, dan kunnen wij voor u de catering verzorgen. Deze kunnen wij bij u thuis laten bezorgen zodat u daar geen omkijken naar heeft. Het is ook mogelijk om een gastvrouw/heer in te huren.

Locaties

Mocht u geen gebruik willen maken van de koffiekamer bij het uitvaartcentrum en liever ook niet thuis dan kunnen wij u van dienst zijn met het zoeken naar een geschikte locatie waar u het afscheid mooi kunt afsluiten.

De uitvaart plechtigheid hoeft niet perse plaats te vinden in de aula van een crematorium/begraafplaats, er zijn ook andere locaties waar u de uitvaartdienst kunt houden. Wij kunnen samen met u naar de mogelijkheden kijken. Na de plechtigheid op een locatie gaat de overledene naar het crematorium/begraafplaats.